מכרזי חזה עוף Parmigiano ו הרב
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, עלי פטרוזיליה שטוחים, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו מכרזי חזה עוף Parmigiano ו הרב, מכרזי חזה עוף Parmigiano ו הרב, ו מכרזי חזה עוף בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים גיליון עוגיות nonstick בתנור עם אניה נייר אלומיניום.
מחממים שמן 1/2 אינץ ' במחבת גדולה או מחבת מעל חום בינוני עד בינוני גבוה.
מכרזי עוף העונה עם מלח ופלפל. תשטוף ידיים.
מניחים קמח בצלחת רדודה. מקציפים ביצים במים בצלחת שנייה לצד הקמח. בצלחת שלישית, לשלב את המרכיבים לחם. עוף מעיל בקמח, ואז ביצה, ואז תערובת לחם וגבינה. כדי לשמור על הידיים שלך נקיות, לבקש כפפות פלסטיק בדלפק הקצב. כדי להקל על הניקוי שלך, נסה להשתמש בקופסאות פאי פח חד פעמיות עבור קמח, פירורי ביצה ולחם.
מבשלים עוף עד זהב עמוק בכל צד, 3 עד 4 דקות.
העברת גיליון עוגיות בתנור שחומם מראש ולסיים את עוד 5 דקות זמן בישול. מבשלים עוף 5 או 6 מכרזים בכל פעם בשכבה אחת, הוספת שמן נוסף במידת הצורך. אם העוף מתחיל חום מהר מדי להוריד את החום מעט.
מגישים עוף חם או קר עם סלט ירוק או, להשלים כמו פרמזן.
2 כפות שמן זית כתית נוספת
1 (14 אונקיה) יכול בסגנון שמנמן עגבניות מרוסקות
1 (28 אונקיה) יכול עגבניות מרוסקות
קומץ עלי בזיליקום טריים, קרועים לחתיכות קטנות
1 1/2 כוסות פרובולונה גרוסה
1/2 כוס מגוררת Parmigiano-רג ' יאנו
1 פאונד ספגטי, מבושל אל דנטה
הגדר מים לרתיחה עבור פסטה ולהכין על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה. לפני ציפוי עוף, להוסיף שמן, בצל ושום לסיר לבשל חום נמוך בינוני. מערבבים מדי פעם במשך 10 דקות בזמן שאתה עובד על העוף.
מוסיפים שתי פחיות עגבניות וכוס מרק עוף ומביאים רוטב לבועה. להפחית את החום לרתיחה עד מוכן לשרת. מערבבים בזיליקום קרוע ורוטב העונה עם מלח, לטעמך.
מניחים קצת מהרוטב על מכרזי העוף, למעלה עם פרובולונה גרוסה ופרמג ' יאנו.
מניחים בתנור או מטלית להמיס את הגבינה ולאחר מכן לשרת. מעיל חם, פסטה מבושלת קלות עם רוטב ואז לשרת.