קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות67
מגזין

הודו צלוי עם מלית מרווה ורוטב

הודו צלוי עם מלית מרווה ורוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם מלית מרווה ורוטב. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 168 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1433 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את מדירה, פלפל סדוק, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: הודו צלוי עם מלית מרווה ורוטב, פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, ו בשר חזיר צלוי עם מרווה ובצל מלית ורוטב.

הוראות

1
במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני, להמיס את 4 כפות חמאה לבשל את הנקניק, אם באמצעות, עד השחמה, ערבוב לשבור את הקישורים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד שהירקות רכים והנקניקיה מבושלת לחלוטין, כ-6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים מניה 1 כוס עוף ומניחים בצד. בקערה גדולה, לשלב את תערובת נקניק, שני סוגי לחם, פטרוזיליה, מרווה, וביצים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המניה המחוממת ואת המלח והפלפל ומערבבים לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
5
תנור חימום עד 35
6
יש לשטוף את ההודו היטב עם מים קרים להתייבש. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם שמן או חמאה, ולאחר מכן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים 1 כף קמח בתיק התנור וללחוץ להפיץ באופן שווה. מניחים את התיק בצד במחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק את תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
8
דחוף את תרנגול ההודו, אזור הצוואר קודם, ואז את הגופה. בזהירות לשים את ההודו בשקית. סגור את התיק עם העניבה הסגורה וחתוך שישה חריצים 1/2 אינץ ' בחלק העליון. צולים את ההודו בתנור במשך 12 1/2 דקות לקילו, או 2 1/2 שעות לציפור במשקל 12 פאונד (השקית מאפשרת לטורקיה לבשל מהר יותר מאשר עם קלייה רגילה). כדי לבדוק doneness, להסיר את טורקיה מהתנור, לפתוח את התיק, ולהכניס מדחום לתוך החלק העבה ביותר של הירך. ההודו נעשה כאשר המדחום קורא 18
מרכיבים שתצטרך
9
אם תרנגול ההודו מוכן, תן מנוחה ל -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
חותכים לפתוח את החלק העליון של התיק, מניחים את טורקיה על מגש, ומניחים בצד,
מרכיבים שתצטרך
11
הסר מלית.
מרכיבים שתצטרך
12
יוצקים את הטפטוף ומיצים לתוך מפריד רוטב, לתת להם להתיישב, ואז לשפוך את הנוזלים nonfatty.
מרכיבים שתצטרך
13
הוסף מספיק מלאי כדי להפוך 4 כוסות נוזל כולל, ולאחר מכן, בסיר בינוני על חום גבוה, להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
14
לטאטא יחד את הקמח שנותר עם מים חמים 1/2 כוס עד חלקה ולהוסיף למניה הרותחת. המשך לטאטא עד חלקה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
15
הוסף את מדיירה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות. התאימו את התיבול לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לחם לבן בן יום, חתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (5 כוסות)לחם לבן בן יום, חתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (5 כוסות)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבעולים סלרי, קצוץגבעולים סלרי, קצוץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף, משומר או תוצרת ביתציר עוף, משומר או תוצרת בית2largesביצים, מקציפיםביצים, מקציפים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2(חוֹרֶף)פרוס דק מרווה טרי, או 2 כפיות מרווה אדמה מיובשתפרוס דק מרווה טרי, או 2 כפיות מרווה אדמה מיובשת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמדיירה או נמלמדיירה או נמל227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לחם יום ישן multigrain, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (5 כוסות)לחם יום ישן multigrain, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (5 כוסות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן, או 8 כפות חמאה, מתרכך, עבור טורקיהשמן, או 8 כפות חמאה, מתרכך, עבור טורקיה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל בינוני, קצוץבצל בינוני, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1טורקיה-גודל תנור תיק (זמין בסופרמרקטים)טורקיה-גודל תנור תיק (זמין בסופרמרקטים)5קילוגרםהודו טרי, בטמפרטורת החדרהודו טרי, בטמפרטורת החדר4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך