מלאי דגים לבנים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? מלאי דגים לבנים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה עד 62 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. אם יש לך מלח, נורה שומר, גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלאי דגים לבנים, מלאי דגים לבנים, ו מלאי דגים.
הוראות
מבשלים עצמות דגים וקישוטים, בצל, שומר, גבעולים פטרוזיליה, מיץ לימון, ומלח בסיר כבד בחמאה היטב 4-6 ליטר, מכוסה, מעל חום מתון 5 דקות.
מוסיפים מים ויין ומביאים לרתיחה, קצף ברפרוף. מבשלים, חשוף, 20 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים.
* המניה שומרת 2 ימים. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.