קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

מלוחים קשיו קרמל ברים

מלוחים קשיו קרמל ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברים קרמל קשיו מלוח. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת קשיו קרמל מלוחה, Bondies קשיו קרמל מלוח, ו פופקורן קשיו קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 191°. קו 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם לסכל. נייר כסף עם חמאה. בקערה קטנה, לשלב קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות יחד חמאה וסוכר עד רך ואור בצבע, על 4-5 דקות. הכה בביצה, ואז וניל. הכה בתערובת הקמח בשתי תוספות, מגרד את הצדדים של הקערה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים בצק במחבת מוכנה. באמצעות ידיים מקורנות או פיסת פלסטיק לעטוף, לחץ על הבצק באופן שווה לתוך החלק התחתון של תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
בואו להתקרר במקרר במשך 20 דקות.
5
אופים קרום עד חום זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר קרום, אבל לשמור על תנור על.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן לקרום להתקרר לחלוטין. בעוד הקרום מתקרר, לעשות מילוי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
מניחים סוכר בסיר nonstick מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
בואו לעמוד עד השכבה התחתונה של סוכר מתחיל להמיס, ואז להתחיל ערבוב, ממשיך לערבב עד הסוכר הפך חום בהיר בצבע וחלק במרקם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
יוצקים קרם כבד, נזהרים ממנו מתיז. מערבבים כל הזמן עד התערובת חלקה שוב, על 5 דקות. להנמיך חום ומערבבים חמאה, וניל, ומלח. קח תערובת את החום ומערבבים קשיו.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קשיוקשיו
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
יוצקים תערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
תן לתערובת להתקרר לפחות שעתיים או עד שנקבע. כאשר המשרד למגע, לחתוך לסורגים. ברים ניתן לשמור במקרר לחיתוך קל יותר.