מלוחים קשיו קרמל ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברים קרמל קשיו מלוח. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת קשיו קרמל מלוחה, Bondies קשיו קרמל מלוח, ו פופקורן קשיו קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 191°. קו 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם לסכל. נייר כסף עם חמאה. בקערה קטנה, לשלב קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות יחד חמאה וסוכר עד רך ואור בצבע, על 4-5 דקות. הכה בביצה, ואז וניל. הכה בתערובת הקמח בשתי תוספות, מגרד את הצדדים של הקערה בכל פעם.
מניחים בצק במחבת מוכנה. באמצעות ידיים מקורנות או פיסת פלסטיק לעטוף, לחץ על הבצק באופן שווה לתוך החלק התחתון של תבנית אפייה משומנת.
בואו להתקרר במקרר במשך 20 דקות.
אופים קרום עד חום זהוב, כ -30 דקות.
הסר קרום, אבל לשמור על תנור על.
תן לקרום להתקרר לחלוטין. בעוד הקרום מתקרר, לעשות מילוי.
מניחים סוכר בסיר nonstick מעל חום גבוה בינוני.
בואו לעמוד עד השכבה התחתונה של סוכר מתחיל להמיס, ואז להתחיל ערבוב, ממשיך לערבב עד הסוכר הפך חום בהיר בצבע וחלק במרקם.
יוצקים קרם כבד, נזהרים ממנו מתיז. מערבבים כל הזמן עד התערובת חלקה שוב, על 5 דקות. להנמיך חום ומערבבים חמאה, וניל, ומלח. קח תערובת את החום ומערבבים קשיו.
תן לתערובת להתקרר לפחות שעתיים או עד שנקבע. כאשר המשרד למגע, לחתוך לסורגים. ברים ניתן לשמור במקרר לחיתוך קל יותר.