מלון עם גרניטה וניל ויוגורט הדר
מלון עם גרניטן וניל ויוגורט הדר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . אם יש לכם 2 מלון, זנגביל, שעועית ונילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: Granita הדר מוטבע, אפרסקים עלומים וניל עם יוגורט מוקצף, ו אבטיח Minted Granita.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את המים עם הסוכר, שעועית וניל וזרעיו ומבשלים מעל חום נמוך עד הסוכר הוא מומס.
בואו מגניב. זרוק את שעועית וניל ומערבבים את מיץ הלימון.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה רדודה להקפיא במשך 2 שעות, ערבוב עם מזלג כל 30 דקות, עד granita הוא קל ומושלג.
להעביר את granita למיכל פלסטיק, לכסות להקפיא.
בקערה גדולה, מערבבים את מיץ התפוזים עם הסוכר, מיץ ליים, זנגביל, מנטה וגרידת ליים ומערבבים עד שהסוכר מומס.
הוסף את כדורי מלון ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר לילה.
בכוס קטנה למיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מיקרוגל על כוח גבוה במשך 10 שניות, רק עד הג ' לטין הוא מומס. בקערה בינונית, לשלב את היוגורט עם סוכר, דבש, גרידת תפוזים וג ' לטין ומערבבים עד חלקה. צנן את יוגורט ההדרים רק עד הסט, כ -30 דקות.
כפית את היוגורט לתוך קערות.
מסננים את כדורי המלון ותולים אותם על היוגורט. כפית granita על גבי ומגישים מיד.