מלון עם גרניטן וניל ויוגורט הדר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . אם יש לכם 2 מלון, זנגביל, שעועית ונילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: Granita הדר מוטבע, אפרסקים עלומים וניל עם יוגורט מוקצף, ו אבטיח Minted Granita.
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב את המים עם הסוכר, שעועית וניל וזרעיו ומבשלים מעל חום נמוך עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו מגניב. זרוק את שעועית וניל ומערבבים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את התערובת לתבנית אפייה רדודה להקפיא במשך 2 שעות, ערבוב עם מזלג כל 30 דקות, עד granita הוא קל ומושלג.
4
להעביר את granita למיכל פלסטיק, לכסות להקפיא.
5
בקערה גדולה, מערבבים את מיץ התפוזים עם הסוכר, מיץ ליים, זנגביל, מנטה וגרידת ליים ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף את כדורי מלון ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
7
בכוס קטנה למיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מיקרוגל על כוח גבוה במשך 10 שניות, רק עד הג ' לטין הוא מומס. בקערה בינונית, לשלב את היוגורט עם סוכר, דבש, גרידת תפוזים וג ' לטין ומערבבים עד חלקה. צנן את יוגורט ההדרים רק עד הסט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
כפית את היוגורט לתוך קערות.
מרכיבים שתצטרך
9
מסננים את כדורי המלון ותולים אותם על היוגורט. כפית granita על גבי ומגישים מיד.