מלון קיץ עם בזיליקום נענע גרניטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מלון קיץ עם גרניטן בזיליקום מנטה. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 89 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מים, עלי נענע, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מלון עם גרניטה בסיליקום, סלט קיץ מלון Cous Cous עם אבוקדו, ענבים ונענע, ו קיץ ספירלית סקווש "אטריות" עם בזיליקום ומנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, נענע קצוצה, בזיליקום, קליפת ליים בקערה בינונית. מחית עם כף עץ עד עשבי תיבול להפוך ירוק כהה, על 3 דקות. מערבבים במיץ ליים ו 1 1/4 כוסות מים.
בואו לעמוד 1 שעה. מסננים לתוך קערה גדולה, לחיצה על מוצקים.
מעבירים 1/2 סירופ ליים כוס לכד קטן; לכסות ולקרר.
יוצקים סירופ ליים הנותרים לתוך צלחת אפיית מתכת 13x9x2 אינץ'.
מניחים צלחת במקפיא. מערבבים סירופ עם מזלג כל שעה עד קפוא, כ 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.)
פלחי מלון בין 8 קערות מרק רדודות.
טפטוף מלון עם סירופ ליים שמור. גרדו את גרניטה לפתיתים במזלג. כפית נדיבה 1/2 כוס גרניטה על מלון בכל קערה.
מפזרים עלי נענע פרוסים, מקשטים עם עלי נענע ומגישים.