מלון קיץ עם שרבט וסירופ מנטה טרי
מלון קיץ עם שרבט וסירופ מנטה טרי נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים עבור יום העצמאות. אם יש לך עלי נענע, מלון, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט מלון עם סירופ תפוזים-מנטה, מלון, פירות יער וסלט אגס עם סירופ לימון נענע, ו מלון, פירות יער וסלט אגס עם סירופ לימון נענע.
הוראות
לקשור נענע בשקית גבינה, ולמקם בסיר.
מוסיפים סוכר ומים; מביאים תערובת לרתיחה. לבשל, לערבב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום; לכסות ולתת מגניב.
הסר וזרוק שקית cheesecloth. מקררים סירופ מנטה עד מוכן לשרת.
סקופ מלונים עם כדור מלון 1 אינץ ' או כדור גלידה, ומניח שלוש חתיכות על כל צלחת הגשה.
מגישים עם פירות יער, העליון עם סורבה ועלי נענע טריים.