מלח בלאדי מרי
מלח בלאדי מרי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 משקאות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 21 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, מלח כשר, רוטב טבסקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הכי טוב בלאדי מרי ולעשות בר בלאדי מרי משלך, בלאדי מריה-ספרדית בלאדי מרי, ו מרי מבושל: באר בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע.חותכים דק מאוד את העגבניות ומניחים אותן בקערה קטנה.
טפטוף עם טבסקו וורצ ' סטרשייר ולזרוק עם הידיים שלך לשלב.
מניחים את העגבניות על תבנית אפייה ומתפשטים לשכבה אחת, ומשאירים לפחות רווח של 1/2 אינץ ' בין הפרוסות.
אופים עד שהם כהים בצבע ואת פני השטח מרגיש יבש למגע, על 30 דקות.
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל ונותנים לעגבניות להתקרר לחלוטין (הן יתפזרו ככל שיתקררו).
מעבירים את העגבניות למטחנת קפה או תבלין ודופק לביטים קטנים, לא גדולים יותר מזרע שומשום, על 8 עד 10 (1-שנייה) פולסים.
מוסיפים את זרעי הסלרי ואת הדופק פעם או פעמיים לשלב.
להעביר את התערובת לקערה בינונית, מגרד את כל פיסות תקועות במטחנה.
מוסיפים את המלח לקערה ומקציפים לשלב. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 חודשים.