קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מלח כשר מצופה צלעות צלויות

מלח כשר מצופה צלעות צלויות
מלח כשר מצופה צלוי צלעות ראש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 678 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מלח גס כשר, מלח תיבול, צלוי צלעות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלעות משובצות מלח, צלעות חזיר עם קרום מלח רוזמרין, ו צלעות עם קרום שום & מלח ופלפל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 210 מעלות F (100 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מכסים את תחתית המחבת בצלייה בשכבת מלח כשרה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים את הצלי, צד העצם למטה, על המלח. מתבלים את הבשר עם פלפל שחור טחון ומלח תיבול, ואז מכסים לחלוטין עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
צולים בתנור שחומם מראש במשך 4 עד 5 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 30 דקות. זה קובע את המיצים ועושה את הצלי קל יותר לגלף. (הערה: הקפד להסיר את כל המלח מן הצלי לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה