קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

מלח קרום סנאפר אדום שלם

מלח קרום סנאפר אדום שלם
מלח קרום סנאפר אדום שלם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 513 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. אם יש לכם סנאפר, פטרוזיליה, שומר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סנאפר קרום מלח עם תפוז דם ומפרץ, מלח ים-סנאפר ורוד קרום עם יין קרח, ו סנאפר אדום, שרימפס וסביצ'ה אבטיח.

הוראות

1
כשמבשלים עם דג שלם עליכם קודם כל להיות בטוחים שהדג מושחת, שוק הדגים המקומי שלכם יעשה זאת עבורכם. יש לשנות את גודל העור ולהסיר את הזימים והסנפירים. השאירו על הראש והזנב. שוטפים את הדג מבפנים ומבחוץ ואז מייבשים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
בקערת ערבוב שלבו את הפטרוזיליה, התפוז, השומר, עלי הדפנה, שאלוט, פתיתי הפלפל האדום, זרעי השומר ושמן זית 1/4 כוס. ממלאים את חלל הדג עם 3/4 מהתערובת, ואז מורחים את 1/4 הנותרים בתחתית תבנית צלייה כדי שהדג לא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מעבירים את הדג לתבנית הצלייה ומשפשפים את העור בשמן זית שנותר. בקערה אחרת מקציפים את החלבונים לשיא נוקשה ואז מקפלים פנימה את המלח ליצירת עיסה. מורחים את משחת המלח על כל הדג וצולים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות למשך 30 עד 40 דקות. החלבונים יוצרים קרום קשה שייסדק כמו קליפה. כדי לשרת, לגרוף את הבשר מן הדג עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
לשגשג פינו גריגיו
לשגשג פינו גריגיו