מלחי זנגביל ובתולות ים
מלחי זנגביל ובתולות ים הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 120 מנות. עם 51 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם שיני אדמה, סוכר חום בחוזקה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת, ו עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
הכה הראשון 2 מרכיבים במהירות בינונית עם תערובת חשמלית עד פלאפי. מוכה בדבש וביצה.
מערבבים קמח ואת 5 המרכיבים הבאים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם עד מעורבב.
צורה בצק לתוך 2 דיסקים שטוחים. לכסות עם לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה או עד המשרד.
קו מספר גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף או רדיד אלומיניום nonstick.
מרדדים את הבצק, סעיף 1 בכל פעם, עד עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח.
חותכים צורות זנגביל עם חותכי עוגיות. רול מחדש גזוז בצק להכין עוגיות נוספות.
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות מוכנים.
אופים עוגיות, בקבוצות, 8 עד 10 דקות. מגניב 1 דקה על גיליונות אפייה; להסיר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
לקשט עוגיות עם זיגוג מלכותי או ציפוי מוכן בצינור, ממתקים וסוכריות, אם תרצה בכך.
בואו הדובדבן להקשיח לפחות 1 שעה.