חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, ידית של חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ביסקוטי חג המולד פירותי, עוגיות עץ חג המולד כיף פירותי, ו חג המולד מלית עם בייקון.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להטות את חמוציות לתוך קערה לכסות עם מים רותחים. בינתיים, לחמם את השמן במחבת ולרכך את הבצל. עצה לתוך קערה גדולה ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מוסיפים את השקדים לאותו מחבת וטוסט עד חום זהוב. השאירו להתקרר, ואז בערך לקצוץ. עם הקליפה שלהם על, whizz רבעי קלמנטינה במעבד מזון עד טהור.
מרכיבים שתצטרך
Clementine
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסננים את החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
5
מוסיפים את האגוזים, קלמנטיין טהור, חמוציות ושאר החומרים, למעט החמאה, לבצל, עם שפע של תיבול. מערבבים הכל יחד, ואז עצה לתוך צלחת תבשיל. נקודה עם חמאה, מכסים בנייר כסף וצולים בתנור במשך 30 דקות. לחשוף, ואז לצלות במשך 15 דקות נוספות עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)