חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, ידית של חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ביסקוטי חג המולד פירותי, עוגיות עץ חג המולד כיף פירותי, ו חג המולד מלית עם בייקון.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להטות את חמוציות לתוך קערה לכסות עם מים רותחים. בינתיים, לחמם את השמן במחבת ולרכך את הבצל. עצה לתוך קערה גדולה ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את השקדים לאותו מחבת וטוסט עד חום זהוב. השאירו להתקרר, ואז בערך לקצוץ. עם הקליפה שלהם על, whizz רבעי קלמנטינה במעבד מזון עד טהור.
מרכיבים שתצטרך
Clementine
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים את החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
5
מוסיפים את האגוזים, קלמנטיין טהור, חמוציות ושאר החומרים, למעט החמאה, לבצל, עם שפע של תיבול. מערבבים הכל יחד, ואז עצה לתוך צלחת תבשיל. נקודה עם חמאה, מכסים בנייר כסף וצולים בתנור במשך 30 דקות. לחשוף, ואז לצלות במשך 15 דקות נוספות עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
Clementine
למרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק