מלית חמוציות ונקניקיות
מילוי חמוציות ונקניקיות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם נקניק, מרק עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נקניק, תאנה ומילוי חמוציות, מילוי נקניק ואוכמניות, ו מילוי נקניק-חמוציות.
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם חמאה; להפריש.
מניחים את הלחם, חמוציות ופקאנים בקערה גדולה ומניחים בצד.ממיסים את החמאה הנמדדת במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל חום, על 4 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לקערה עם לחם, חמוציות, פקאנים.להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הבצל, מלח, מפרץ ישן, ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 5 דקות.
הוסף 1/2 כוס מרק, מערבבים לשלב, לגרד כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
להעביר את תערובת הבצל לקערה, להוסיף את 2 כוסות הנותרים של מרק, ביצים ופטרוזיליה, ומערבבים עד משולב היטב רטוב באופן שווה.
להעביר את המילוי למנה מוכנה ולהפיץ אותו לשכבה אפילו.
אופים עד העליון הוא חום זהוב, על 30 עד 35 דקות.
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 5 דקות לפני ההגשה.