מלית לחם תירס עם בשר חזיר, ערמונים, ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מלית לחם תירס עם בשר חזיר, ערמונים, ומרווה. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם מלח, לחם תירס אבן הקרקע, ערמוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו מלית מרווה ולחם תירס, לחם תירס חמאה ומילוי מרווה, ו תפוח לחם תירס ומילוי מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. מתפוררים בצפיפות לחם תירס על גבי תבנית אפייה גדולה. טוסט בתנור עד יבש מעט, על 5 דקות.
הסר מהתנור. לשמור על טמפרטורת התנור.
חמאה 11x7x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר חתוך וקציצה עד השחמה, על 6 דקות.
להעביר בשר חזיר לקערה גדולה. ממיסים 4 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי ומרווה; מכסים ומבשלים עד מכרז, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
העברת תערובת ירקות לקערה עם בשר חזיר. מערבבים ערמונים, פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. (לחם תירס קלוי תערובת חזיר יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים לחם תירס בטמפרטורת החדר. תערובת חזיר מגניב מעט, ולאחר מכן לכסות ולקרר.)
מערבבים פירורי לחם תירס לתוך תערובת בשר חזיר.
לטאטא 1 1/2 מרק עוף כוסות וביצים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מערבבים לתוך מלית, מוסיפים יותר מרק עוף על ידי כף חופנים אם יבש.
העברת מלית לתבנית אפייה מוכנה. נקודה עם נשאר 1 כף חמאה. גיליון ריסוס של רדיד בצד 1 עם תרסיס nonstick. מכסים מלית לחם תירס עם נייר, מרוסס בצד למטה.
אופים מלית 40 דקות. לחשוף ולאפות עד העליון מתחיל חום, על 20 דקות יותר.