מלית מרווה ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרווה פטריות מלית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 321 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן canolan, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חמאה חומה, מרווה ומילוי פטריות, הודו מרווה בריח עם מלית פטריות, ו מלית מרווה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9 על ידי 13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
הסר את כובעי הפטריות מהגבעולים. שמור את הכובעים עבור באינטרנט עגול 2 מתכון ממולא פטריות. בערך לקצוץ את הגבעולים ולהניח בצד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן קנולה. מערבבים את הבצל והסלרי ומבשלים עד שהתרכך מעט, כ 2 דקות.
מוסיפים את גבעולי הפטרייה ועשבי תיבול וממשיכים לבשל עד שהפטריות משחימות והירקות רכים מעט, כ-5 דקות.
לטאטא יחד את הביצים מרק עוף בקערה גדולה.
מוסיפים את הלחם הקוביות וזורקים למעייל את כל הלחם. מערבבים את הבצל מבושל תערובת פטריות ולזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לתבנית ואופים, מכוסים ברפיון בנייר כסף, במשך 40 עד 50 דקות.
הסר את נייר הכסף במשך 10 הדקות האחרונות של זמן הבישול כדי להשחים את החלק העליון.
השתמש בשאריות מהמתכון הזה כדי להכין קסדיות ופטריות ממולאות.