המתכון האיטלקי נקניק מלית מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך נקניק, חצי-חצי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מלית נקניק ולחם איטלקית, מלית לחם ונקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי ומילוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים 10 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.