מלית נקניק איטלקי
המתכון האיטלקי נקניק מלית מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך נקניק, חצי-חצי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מלית נקניק ולחם איטלקית, מלית לחם ונקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי ומילוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים 10 דקות או עד השחמה קלה.
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
הוסף מניה, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מחבת.
מערבבים לחם, תערובת נקניק, תיבול עוף, ואת הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה, זורק לשלב.
להקציף יחד ביצים וחצי וחצי, ולקפל לתוך מלית.
כפית מלית לתוך מחבת אפייה משומנת קלות 13-x 9 אינץ'; לכסות בנייר כסף, ואופים 20 דקות. לחשוף, ולאפות 10 יותר דקות או עד חום זהוב.