קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות32
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית נקניק תפוח-אגוז

מלית נקניק תפוח-אגוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו מלית נקניקיות תפוחים. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 1022 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: תפוח אגוז נקניק מלית, מלית נקניק, תפוח ואגוז, ו מלית נקניק ואגוז.

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו את הסלרי, הבצל, המרווה והטימין בחמאה עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעבירים לקערה גדולה מאוד; מצננים מעט. מערבבים פנימה את הגבינה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
באותה מחבת מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים לתערובת הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
מוסיפים את קוביות הלחם, התפוחים, המרק ואגוזי המלך; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
6
מעבירים ל -3 קילו משומן. תבנית אפייה (המנה תהיה מלאה). מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25 דקות. לְגַלוֹת; אופים 10-15 דקות יותר או עד שהם מחוממים ומשחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)