קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית פטריות בר

מלית פטריות בר
מלית פטריות בר עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 200 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שרי בינוני יבש, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו מלית פטריות בר, מלית פטריות בר, ו כרישה ומילוי פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 עם מתלים בשליש העליון והתחתון. מרססים תבנית אפייה של 3 ליטר בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמים פורצ ' יני מיובשות בקערה חסינת חום ויוצקים עליהם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
תן תלול 30 דקות.
4
יוצקים פטריות עם נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לקערה, לוחצים למיצוי נוזלים. שמור 1 כוס מים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מעבירים פורצ ' יני לקרש חיתוך וקוצצים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מסדרים לחם בשכבה אחת ב -2 מחבתות אפייה גדולות ורדודות וטוסט, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד להזהבה ויבשה (10-15 דקות). מגניב; מעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
טוסט אגוזי לוז על תבנית אפייה בתנור עד ריחני (6-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים למגבת מטבח ומשפשפים עורות רופפים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
בואו מגניב גס קוצצים.
10
בינתיים מבשלים שאלוט בחמאה ושמן במחבת כבדה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך וזהוב (כ -6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוסיפים פורצ ' יני ופטריות בר, סלרי, מרווה ו 1/2 כפית מלח, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזל מהפטריות התאדה (20-30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מוסיפים מחבת שרי ומזלפים על ידי רתיחה, ערבוב וגירוד של חתיכות חומות, עד שהשרי מצטמצם בחצי (כ -2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מוסיפים את תערובת הירקות ללחם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
14
מוסיפים אגוזי לוז ופטרוזיליה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
מקציפים יחד מרק עוף ומי פטריות שמורים, ביצים, הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל; מערבבים לתערובת לחם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
16
מעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
17
אופים, מכוסה ברפיון בסדין של נייר, בשליש התחתון של התנור (30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
18
מוציאים את נייר הכסף ואופים עד שהחלק העליון משחים (כ -20 דקות נוספות).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®