קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית פטריות בר

מלית פטריות בר
מלית פטריות בר עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 200 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שרי בינוני יבש, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו מלית פטריות בר, מלית פטריות בר, ו כרישה ומילוי פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 עם מתלים בשליש העליון והתחתון. מרססים תבנית אפייה של 3 ליטר בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמים פורצ ' יני מיובשות בקערה חסינת חום ויוצקים עליהם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תן תלול 30 דקות.
4
יוצקים פטריות עם נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לקערה, לוחצים למיצוי נוזלים. שמור 1 כוס מים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מעבירים פורצ ' יני לקרש חיתוך וקוצצים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מסדרים לחם בשכבה אחת ב -2 מחבתות אפייה גדולות ורדודות וטוסט, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד להזהבה ויבשה (10-15 דקות). מגניב; מעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
טוסט אגוזי לוז על תבנית אפייה בתנור עד ריחני (6-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים למגבת מטבח ומשפשפים עורות רופפים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
בואו מגניב גס קוצצים.
10
בינתיים מבשלים שאלוט בחמאה ושמן במחבת כבדה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך וזהוב (כ -6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים פורצ ' יני ופטריות בר, סלרי, מרווה ו 1/2 כפית מלח, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזל מהפטריות התאדה (20-30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מוסיפים מחבת שרי ומזלפים על ידי רתיחה, ערבוב וגירוד של חתיכות חומות, עד שהשרי מצטמצם בחצי (כ -2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את תערובת הירקות ללחם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מוסיפים אגוזי לוז ופטרוזיליה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
מקציפים יחד מרק עוף ומי פטריות שמורים, ביצים, הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל; מערבבים לתערובת לחם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
16
מעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
17
אופים, מכוסה ברפיון בסדין של נייר, בשליש התחתון של התנור (30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
18
מוציאים את נייר הכסף ואופים עד שהחלק העליון משחים (כ -20 דקות נוספות).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®