מלית פטריות בר עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 200 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שרי בינוני יבש, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו מלית פטריות בר, מלית פטריות בר, ו כרישה ומילוי פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 עם מתלים בשליש העליון והתחתון. מרססים תבנית אפייה של 3 ליטר בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמים פורצ ' יני מיובשות בקערה חסינת חום ויוצקים עליהם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
תן תלול 30 דקות.
4
יוצקים פטריות עם נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לקערה, לוחצים למיצוי נוזלים. שמור 1 כוס מים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קפה מבושל חזק וחם
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וס
5
מעבירים פורצ ' יני לקרש חיתוך וקוצצים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מסדרים לחם בשכבה אחת ב -2 מחבתות אפייה גדולות ורדודות וטוסט, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד להזהבה ויבשה (10-15 דקות). מגניב; מעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
ויניגרט ורז'וס
7
טוסט אגוזי לוז על תבנית אפייה בתנור עד ריחני (6-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים למגבת מטבח ומשפשפים עורות רופפים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
בואו מגניב גס קוצצים.
10
בינתיים מבשלים שאלוט בחמאה ושמן במחבת כבדה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך וזהוב (כ -6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוסיפים פורצ ' יני ופטריות בר, סלרי, מרווה ו 1/2 כפית מלח, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזל מהפטריות התאדה (20-30 דקות).