מלית פטריות בר עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 200 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שרי בינוני יבש, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו מלית פטריות בר, מלית פטריות בר, ו כרישה ומילוי פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 עם מתלים בשליש העליון והתחתון. מרססים תבנית אפייה של 3 ליטר בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמים פורצ ' יני מיובשות בקערה חסינת חום ויוצקים עליהם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תן תלול 30 דקות.
4
יוצקים פטריות עם נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לקערה, לוחצים למיצוי נוזלים. שמור 1 כוס מים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קפה מבושל חזק וחם
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעבירים פורצ ' יני לקרש חיתוך וקוצצים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מסדרים לחם בשכבה אחת ב -2 מחבתות אפייה גדולות ורדודות וטוסט, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד להזהבה ויבשה (10-15 דקות). מגניב; מעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
טוסט אגוזי לוז על תבנית אפייה בתנור עד ריחני (6-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעבירים למגבת מטבח ומשפשפים עורות רופפים.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
בואו מגניב גס קוצצים.
10
בינתיים מבשלים שאלוט בחמאה ושמן במחבת כבדה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך וזהוב (כ -6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים פורצ ' יני ופטריות בר, סלרי, מרווה ו 1/2 כפית מלח, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזל מהפטריות התאדה (20-30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור סלרי, פרוס (בערך
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מוסיפים מחבת שרי ומזלפים על ידי רתיחה, ערבוב וגירוד של חתיכות חומות, עד שהשרי מצטמצם בחצי (כ -2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את תערובת הירקות ללחם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)