מלית צדפות
מלית צדפות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מתכון זה משמש 7. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 24 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם סלרי, פטרוזיליה, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 62%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צדפה (לא)מלית, מלית צדפות, ו מלית צדפות.
הוראות
במחבת הקפיצו את הסלרי עם הבצל עד שהבצל שקוף.
בקערה גדולה משלבים את לחם התירס המתפורר, סלרי מבושל, בצל מבושל, טפלי עוף, צדפות, פרלי, בזיליקום, מלח, פפריקה, מרווה מיובשת ואגוז מוסקט. לזרוק היטב.
מוסיפים את הביצים וציר העוף לתערובת המלית. דברים ממולאים בחלל הציפור.
הסר מלית מיד לאחר ציפור מבושל. ניתן גם לאפות את המילוי בנפרד מן הציפור בצלחת קדרה גדולה.
אופים אותו בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) כ 1 שעה ו 20 דקות.