קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית תירס ברוקולי

מלית תירס ברוקולי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לרפרטואר שלך, מלית תירס ברוקולי עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 71 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . אם יש לכם ברוקולי, קרוטוני מלית מתובלים, תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מלית לחם תירס דרום-מערבית עם תירס וצ'ילי ירוק , מלית ברוקולי של אוהבי (ברוקולי אלסינור) ומלית ברוקולי של אוהבי (ברוקולי אלסינור) .

הוראות

1
במחבת מטגנים את הבצל ב-1 כף חמאה. מערבבים בקערה את התירס, הברוקולי, הביצה, המלח אם רוצים ופלפל; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את תערובת הבצל ו-3/4 כוס קרוטונים. כף לתוך 1-Qt משומן. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
ממיסים את החמאה הנותרת; לזרוק עם הקרוטונים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
מפזרים מלמעלה.
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק