קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית תרנגול ההודו של אמא

מלית תרנגול ההודו של אמא
אם יש לך אגוזי מלך, תפוח, דומדמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו), ו האורז הספרדי של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 אם עדיין לא עשית את המניה, לקחת את תרנגול ההודו giblets-לב gizzard-וצוואר אם אתה רוצה, ולשים אותם בסיר קטן, לכסות עם מים ולהוסיף קצת מלח. להביא לרתיחה; מבשלים במשך כשעה, חשוף. מסננים את המניה לתוך מיכל לשימוש עם המילוי. לחלופין, אתה יכול להשתמש במניות עוף או רק מים רגילים עם מתכון זה.2 טוסט אגוזי מלך על ידי חימום אותם במחבת על חום גבוה בינוני במשך כמה דקות, ערבוב עד שהם מעט השחמה (לא נשרף) או לשים אותם במיקרוגל על גבוה עד שאתה יכול להריח את הארומה של אותם קלייה, על דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודוקציצות הודו
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
תן להם להתקרר בזמן שאתה קליית הלחם, ואז בערך לקצוץ אותם. 3
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מחממים מחבת sauté גדולה על חום בינוני. ממיסים 3 כפות חמאה במחבת, מוסיפים את קוביות הלחם ומערבבים כדי לצפות את חתיכות הלחם עם החמאה המומסת. אז תן להם טוסט; רק להפוך אותם כאשר הם הפכו קצת השחמה בצד. שימו לב, אם אתם לא עובדים עם לחם יבש וישן במקצת, הניחו את קוביות הלחם במחבת אפייה והכניסו אותם לתנור חם במשך 10 דקות כדי לייבש אותם תחילה, לפני שאתם מרימים אותם בחמאה על הכיריים. הלחם צריך להיות קצת יבש מלכתחילה, או שאתה בסופו של דבר עם מלית רגשני. 4 בתנור הולנדי גדול, בצל קצוץ קצוץ וסלרי על חום גבוה בינוני עם 3 כפות חמאה עד מבושל דרך, על 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
תוסיף את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מוסיפים אגוזי מלך קצוצים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
6
מוסיפים תפוח ירוק קצוץ, דומדמניות, צימוקים, זיתים, פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח ירוקתפוח ירוק
דומדמניותדומדמניות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
7
הוסף כוס אחת של המניה מבישול תרנגול הודו giblets או ציר עוף (מספיק כדי לשמור על מלית לח בזמן שאתה מבשל אותו).
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודוקציצות הודו
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8
מוסיפים מרווה, תיבול עוף, מלח ופלפל. 5 כיסוי. הפעל חום נמוך. לבשל במשך שעה או עד התפוחים מבושלים דרך. בדוק כל עשר דקות בערך ולהוסיף מים או מלאי לפי הצורך בעת הבישול כדי לשמור על לחות המילוי ולמנוע ממנו דבק לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'