מלית תרנגול ההודו של אמא
אם יש לך אגוזי מלך, תפוח, דומדמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו), ו האורז הספרדי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
1 אם עדיין לא עשית את המניה, לקחת את תרנגול ההודו giblets-לב gizzard-וצוואר אם אתה רוצה, ולשים אותם בסיר קטן, לכסות עם מים ולהוסיף קצת מלח. להביא לרתיחה; מבשלים במשך כשעה, חשוף. מסננים את המניה לתוך מיכל לשימוש עם המילוי. לחלופין, אתה יכול להשתמש במניות עוף או רק מים רגילים עם מתכון זה.2 טוסט אגוזי מלך על ידי חימום אותם במחבת על חום גבוה בינוני במשך כמה דקות, ערבוב עד שהם מעט השחמה (לא נשרף) או לשים אותם במיקרוגל על גבוה עד שאתה יכול להריח את הארומה של אותם קלייה, על דקה או שתיים.
תן להם להתקרר בזמן שאתה קליית הלחם, ואז בערך לקצוץ אותם. 3
מחממים מחבת sauté גדולה על חום בינוני. ממיסים 3 כפות חמאה במחבת, מוסיפים את קוביות הלחם ומערבבים כדי לצפות את חתיכות הלחם עם החמאה המומסת. אז תן להם טוסט; רק להפוך אותם כאשר הם הפכו קצת השחמה בצד. שימו לב, אם אתם לא עובדים עם לחם יבש וישן במקצת, הניחו את קוביות הלחם במחבת אפייה והכניסו אותם לתנור חם במשך 10 דקות כדי לייבש אותם תחילה, לפני שאתם מרימים אותם בחמאה על הכיריים. הלחם צריך להיות קצת יבש מלכתחילה, או שאתה בסופו של דבר עם מלית רגשני. 4 בתנור הולנדי גדול, בצל קצוץ קצוץ וסלרי על חום גבוה בינוני עם 3 כפות חמאה עד מבושל דרך, על 5-10 דקות.
מוסיפים אגוזי מלך קצוצים מבושלים.
מוסיפים תפוח ירוק קצוץ, דומדמניות, צימוקים, זיתים, פטרוזיליה.
הוסף כוס אחת של המניה מבישול תרנגול הודו giblets או ציר עוף (מספיק כדי לשמור על מלית לח בזמן שאתה מבשל אותו).
מוסיפים מרווה, תיבול עוף, מלח ופלפל. 5 כיסוי. הפעל חום נמוך. לבשל במשך שעה או עד התפוחים מבושלים דרך. בדוק כל עשר דקות בערך ולהוסיף מים או מלאי לפי הצורך בעת הבישול כדי לשמור על לחות המילוי ולמנוע ממנו דבק לתחתית המחבת.