מלפפון & אשכולית עובש
מלפפון & אשכולית עובש דורש כ 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 76 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. ראש לחנות לאסוף עלי חסה עלים, ג'לטין, חומץ בלסמי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 48%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: עובש שמנת חמוצה מלפפון, סלט אשכוליות מלפפון אבוקדו, ו סלט סרטן מלפפון-אשכולית.
הוראות
חותכים כל אשכולית לשניים; הסר חלקים, שמור מיץ. הניחו חלקים בצד.
הוסף מספיק מים למיץ כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות.
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד במשך 1 דקה.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את תערובת הסוכר, המלח ומיץ האשכוליות. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד להמסה מלאה. מערבבים חומץ. צמרמורת עד מעובה מעט, על 1 שעה.
מקפלים פנימה קטעי מלפפון ואשכולית.
העברה ל-1-קאט. עובש מצופה תרסיס בישול. מקררים עד לקבלת יציבות.
פורמים על צלחת הגשה מרופדת בחסה אם רוצים.