קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מלפפון וסלט מנטה

מלפפון וסלט מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מלפפון וסלט מנטה. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 156 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו פלפל, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מלפפון-סלט ברי מנטה, סלט מלפפון עם שאלוט ונענע, ו סלט מלפפון ואננס עם נענע.

הוראות

1
חותכים את המלפפונים חצי לאורכו. השתמש כפית לגרד את הזרעים, ואז לחתוך לפרוסות דקות. לזרוק את המלפפונים עם מלח במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
תן לנקז בכיור לפחות 30 דקות, ולאחר מכן הקש על המסננת על בסיס הכיור כדי לשחרר את כל המים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להניח מגבת צלחת נקייה שטוחה על הדלפק, ולאחר מכן לזרוק את המלפפונים מעל. השתמש בשולי המגבת כדי להכתים את המלפפונים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
בינתיים, להשרות את הבצל האדום בקערה קטנה של מי קרח לפחות 10 דקות, ולאחר מכן לנקז מסננת רשת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה בינונית, לשלב את המלפפונים, בצל, חומץ יין לבן, שמן זית, שמן צמחי, סוכר, פלפל ונענע. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך. לכסות ולתת לעמוד במקרר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מגישים קר.