מלפפון וסלט מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מלפפון וסלט מנטה. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 156 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו פלפל, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מלפפון-סלט ברי מנטה, סלט מלפפון עם שאלוט ונענע, ו סלט מלפפון ואננס עם נענע.
הוראות
חותכים את המלפפונים חצי לאורכו. השתמש כפית לגרד את הזרעים, ואז לחתוך לפרוסות דקות. לזרוק את המלפפונים עם מלח במסננת.
תן לנקז בכיור לפחות 30 דקות, ולאחר מכן הקש על המסננת על בסיס הכיור כדי לשחרר את כל המים הנותרים.
להניח מגבת צלחת נקייה שטוחה על הדלפק, ולאחר מכן לזרוק את המלפפונים מעל. השתמש בשולי המגבת כדי להכתים את המלפפונים יבשים.
בינתיים, להשרות את הבצל האדום בקערה קטנה של מי קרח לפחות 10 דקות, ולאחר מכן לנקז מסננת רשת בסדר.
בקערה בינונית, לשלב את המלפפונים, בצל, חומץ יין לבן, שמן זית, שמן צמחי, סוכר, פלפל ונענע. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך. לכסות ולתת לעמוד במקרר לפחות 20 דקות.