מלפפון חמוץ קורנצ'י
חמוץ קורנצ'י דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 1. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לך לחנות ותביא קישואים, אבקת חרדל, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית Courgette, צנון חמוץ Kohlrabi, מלפפון חמוץ לימון / Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya - קל הודי חמוץ s, ו מלפפון חמוץ עוף עם צ'יפס שום ומטבל חמוץ חריף דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
דק לחתוך את הקוצים באמצעות סכין חדה, מנדולינה או להב חיתוך על מעבד מזון. שים בקערה עם שאלוט ומפזרים על המלח. מכסים במים קרים כקרח, מערבבים כדי לפזר את המלח ולהשאיר למשך 1 שעה.
מסננים את הקורגטות ביסודיות יבש לטפוח באמצעות נייר מטבח או מגבות תה. אם הם יישארו רטובים מדי, המים ידללו את הפתרון כבישה.
בינתיים, לשים את החומרים כבישה לתוך מחבת ולהביא לרתיחה. בועה במשך 3 דקות, לוודא את הסוכר מומס, ואז להשאיר להתקרר עד חם אבל לא חם.
מוסיפים את הקורגטות ומערבבים.
סקופ את התערובת לתוך 2 x 500ml צנצנות מעוקרים (ראה להלן כדי לגלות איך לעקר צנצנת). לאטום ולהשאיר לכמה ימים במקרר. כל הזמן מקורר, אלה ישמור במשך כמה חודשים.