מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן
סלט מלפפון-אבוקדו עם פורל מעושן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מלפפון חממה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית, סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו, ו פורל מעושן, בייגל פריך וסלט אבוקדו.
הוראות
לקלף ולחצות את כל המלפפונים לאורך, ולאחר מכן להסיר זרעים, הזמנת 1 קליפת כוס ו 1/4 זרעי כוס.
חותכים מלפפונים לרצועות 1 1/2x1/4 אינץ'.
מניחים בקערה בינונית. קוצצים דק קליפת מלפפון שמורות וזרעים במעבד.
מוסיפים 1/4 כוס תערובת קליפה קצוצה לקערה עם רצועות מלפפון.
להקציף חומץ, שמיר, ודבש בקערה קטנה כדי להתמזג.
מוסיפים לרצועות מלפפון וזורקים למעיל.
באמצעות מזלג, אבוקדו מחית בקערה קטנה אחרת; לערבב מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים אבוקדו לתערובת מלפפון וזורקים להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחלקים סלט מלפפון בין 4 צלחות. סדר פורל מעושן לצד.