קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

ממולאים מטוגן עגל השד

ממולאים מטוגן עגל השד
חזה עגל ממולא ממולא עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 6 מנות.59 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, יין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו חזה עגל מטוגן עם מלית תפוחי אדמה ובצל, חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות, ו חזה מבושל של עגל עם בצל ועשבי תיבול: פטו די ויטלו קון ציפולין ומנטוצ'יה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מצפים מחבת מטגן גדולה עם צד ישר בשמן זית. לרסק 2 של שיני שום שלם עם העקב של היד שלך לזרוק אותם לתוך המחבת עם קמצוץ של פלפל אדום כתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הוציאו אותו מהתבנית וזרקו אותו, הוא הגשים את גורלו השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את התרד לתבנית, מערבבים לציפוי השמן ומתבלים במלח. מכסים את התבנית ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים את המכסה מהמחבת ומערבבים את התרד, זה צריך להיות נבול. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
העבירו את התרד למסננת רשת כדי לאפשר לעודפי מים להתנקז החוצה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מחזירים את התבנית למבער ומצפים את התבנית בשמן זית ומוסיפים פנימה עוד 2 שיני שום שניפצו בעקב היד. חזור על תהליך בישול השום עד להזהבה והשלכה. זורקים פנימה קורט פלפל אדום כתוש והפטריות הפרוסות. מתבלים את הפטריות במלח ומבשלים עד שהם רכים ונבולים, מוסיפים עוד מעט שמן אם הם מעט יבשים. טועמים את הפטריות ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
8
סוחטים עודפי נוזלים מהתרד הנבול וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
9
מוסיפים לפטריות, זורקים פנימה את הפרמיגיאנו ומערבבים לאיחוד. טועמים כדי לוודא שהוא טעים. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
הניחו את הבשר החוצה בעדינות פאונד כדי לשטח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מפזרים בנדיבות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
12
הניחו את פרוסות הפרושוטו באמצע העגל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
13
הניחו בול עץ של תערובת התרד והפטריות באמצע הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
14
מגלגלים את העגל סביב הפרושוטו וקושרים את העגל בחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
15
מצפים תנור הולנדי בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
16
מוסיפים את גליל העגל ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
17
מוציאים את העגל מהתבנית ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
תעלו עודפי שומן והוסיפו כמה טיפות שמן חדש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
19
מוסיפים את הבצלים לתבנית, מערבבים לציפוי בשמן ומתבלים במלח. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים את הבצל, מכוסה, למשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
לחשוף את הבצל, הם צריכים להיות רכים מאוד נבול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
21
מוסיפים את השום הקצוץ והרוזמרין ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
22
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
23
מחזירים את העגל לתבנית ומוסיפים ציר עוף עד שהוא מגיע בערך באמצע דפנות העגל. זורקים פנימה את עלי הדפנה וצרור הטימין. מכסים ומניחים בתנור ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
24
מוציאים את העגל מהתנור, הופכים ומוסיפים ציר נוסף אם הנוזל הצטמצם. טועמים את נוזל הצריבה אם רמת הנוזל פחתה משמעותית. מבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
25
מוציאים את המכסה מהתנור ההולנדי ומבשלים עוד 45 דקות כדי לאפשר לנוזל לצמצם.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
26
מוציאים את העגל מהתנור, מוציאים מהתבנית, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
27
מניחים את התנור ההולנדי על מבער על אש בינונית כדי להפחית את נוזל הלחימה אם הוא מרק מדי. טועמים את הנוזל כדי לוודא שהתיבול נכון.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
28
פורסים את העגל למדליונים ומגישים עם נוזל הקלייה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
29
יין זיווג הצעה: גבי
מרכיבים שתצטרך
GaviGavi
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)