ממולאים מטוגן עגל השד
חזה עגל ממולא ממולא עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 6 מנות.59 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, יין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו חזה עגל מטוגן עם מלית תפוחי אדמה ובצל, חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות, ו חזה מבושל של עגל עם בצל ועשבי תיבול: פטו די ויטלו קון ציפולין ומנטוצ'יה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מצפים מחבת מטגן גדולה עם צד ישר בשמן זית. לרסק 2 של שיני שום שלם עם העקב של היד שלך לזרוק אותם לתוך המחבת עם קמצוץ של פלפל אדום כתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הוציאו אותו מהתבנית וזרקו אותו, הוא הגשים את גורלו השום.
מוסיפים את התרד לתבנית, מערבבים לציפוי השמן ומתבלים במלח. מכסים את התבנית ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוציאים את המכסה מהמחבת ומערבבים את התרד, זה צריך להיות נבול. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
העבירו את התרד למסננת רשת כדי לאפשר לעודפי מים להתנקז החוצה.
מחזירים את התבנית למבער ומצפים את התבנית בשמן זית ומוסיפים פנימה עוד 2 שיני שום שניפצו בעקב היד. חזור על תהליך בישול השום עד להזהבה והשלכה. זורקים פנימה קורט פלפל אדום כתוש והפטריות הפרוסות. מתבלים את הפטריות במלח ומבשלים עד שהם רכים ונבולים, מוסיפים עוד מעט שמן אם הם מעט יבשים. טועמים את הפטריות ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
סוחטים עודפי נוזלים מהתרד הנבול וקוצצים גס.
מוסיפים לפטריות, זורקים פנימה את הפרמיגיאנו ומערבבים לאיחוד. טועמים כדי לוודא שהוא טעים. מילואים.
הניחו את הבשר החוצה בעדינות פאונד כדי לשטח.
הניחו את פרוסות הפרושוטו באמצע העגל.
הניחו בול עץ של תערובת התרד והפטריות באמצע הפרושוטו.
מגלגלים את העגל סביב הפרושוטו וקושרים את העגל בחוט הקצב.
מצפים תנור הולנדי בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את גליל העגל ומשחימים מכל הצדדים.
מוציאים את העגל מהתבנית ושומרים.
תעלו עודפי שומן והוסיפו כמה טיפות שמן חדש.
מוסיפים את הבצלים לתבנית, מערבבים לציפוי בשמן ומתבלים במלח. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים את הבצל, מכוסה, למשך 7 עד 8 דקות.
לחשוף את הבצל, הם צריכים להיות רכים מאוד נבול.
מוסיפים את השום הקצוץ והרוזמרין ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מחזירים את העגל לתבנית ומוסיפים ציר עוף עד שהוא מגיע בערך באמצע דפנות העגל. זורקים פנימה את עלי הדפנה וצרור הטימין. מכסים ומניחים בתנור ומבשלים במשך שעה 1.
מוציאים את העגל מהתנור, הופכים ומוסיפים ציר נוסף אם הנוזל הצטמצם. טועמים את נוזל הצריבה אם רמת הנוזל פחתה משמעותית. מבשלים במשך שעה 1.
מוציאים את המכסה מהתנור ההולנדי ומבשלים עוד 45 דקות כדי לאפשר לנוזל לצמצם.
מוציאים את העגל מהתנור, מוציאים מהתבנית, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח למשך 15 דקות.
מניחים את התנור ההולנדי על מבער על אש בינונית כדי להפחית את נוזל הלחימה אם הוא מרק מדי. טועמים את הנוזל כדי לוודא שהתיבול נכון.
פורסים את העגל למדליונים ומגישים עם נוזל הקלייה והבצל.