קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

ממולאים מטוגן עגל השד

ממולאים מטוגן עגל השד
חזה עגל ממולא ממולא עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 6 מנות.59 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, יין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו חזה עגל מטוגן עם מלית תפוחי אדמה ובצל, חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות, ו חזה מבושל של עגל עם בצל ועשבי תיבול: פטו די ויטלו קון ציפולין ומנטוצ'יה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מצפים מחבת מטגן גדולה עם צד ישר בשמן זית. לרסק 2 של שיני שום שלם עם העקב של היד שלך לזרוק אותם לתוך המחבת עם קמצוץ של פלפל אדום כתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הוציאו אותו מהתבנית וזרקו אותו, הוא הגשים את גורלו השום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את התרד לתבנית, מערבבים לציפוי השמן ומתבלים במלח. מכסים את התבנית ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את המכסה מהמחבת ומערבבים את התרד, זה צריך להיות נבול. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
העבירו את התרד למסננת רשת כדי לאפשר לעודפי מים להתנקז החוצה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מחזירים את התבנית למבער ומצפים את התבנית בשמן זית ומוסיפים פנימה עוד 2 שיני שום שניפצו בעקב היד. חזור על תהליך בישול השום עד להזהבה והשלכה. זורקים פנימה קורט פלפל אדום כתוש והפטריות הפרוסות. מתבלים את הפטריות במלח ומבשלים עד שהם רכים ונבולים, מוסיפים עוד מעט שמן אם הם מעט יבשים. טועמים את הפטריות ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
8
סוחטים עודפי נוזלים מהתרד הנבול וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
מוסיפים לפטריות, זורקים פנימה את הפרמיגיאנו ומערבבים לאיחוד. טועמים כדי לוודא שהוא טעים. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
הניחו את הבשר החוצה בעדינות פאונד כדי לשטח.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
מפזרים בנדיבות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
הניחו את פרוסות הפרושוטו באמצע העגל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
13
הניחו בול עץ של תערובת התרד והפטריות באמצע הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
14
מגלגלים את העגל סביב הפרושוטו וקושרים את העגל בחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
15
מצפים תנור הולנדי בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
16
מוסיפים את גליל העגל ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
17
מוציאים את העגל מהתבנית ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
תעלו עודפי שומן והוסיפו כמה טיפות שמן חדש.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
19
מוסיפים את הבצלים לתבנית, מערבבים לציפוי בשמן ומתבלים במלח. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים את הבצל, מכוסה, למשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
לחשוף את הבצל, הם צריכים להיות רכים מאוד נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
21
מוסיפים את השום הקצוץ והרוזמרין ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
22
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
23
מחזירים את העגל לתבנית ומוסיפים ציר עוף עד שהוא מגיע בערך באמצע דפנות העגל. זורקים פנימה את עלי הדפנה וצרור הטימין. מכסים ומניחים בתנור ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
24
מוציאים את העגל מהתנור, הופכים ומוסיפים ציר נוסף אם הנוזל הצטמצם. טועמים את נוזל הצריבה אם רמת הנוזל פחתה משמעותית. מבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
25
מוציאים את המכסה מהתנור ההולנדי ומבשלים עוד 45 דקות כדי לאפשר לנוזל לצמצם.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
26
מוציאים את העגל מהתנור, מוציאים מהתבנית, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
27
מניחים את התנור ההולנדי על מבער על אש בינונית כדי להפחית את נוזל הלחימה אם הוא מרק מדי. טועמים את הנוזל כדי לוודא שהתיבול נכון.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
28
פורסים את העגל למדליונים ומגישים עם נוזל הקלייה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
29
יין זיווג הצעה: גבי
מרכיבים שתצטרך
GaviGavi
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)