קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ממיס טונה טרגון

ממיס טונה טרגון
הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. אם יש לכם עגבניות, פטרוזיליה שטוחה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ממיס טונה טרגון, ממיסים את הלב טונה מומסת, ו יום ראשון בריא, טעים, סלט טונה אמיתי - לסלט טונה, להמיס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את הבצל הירוק, פטרוזיליה, טרגון, מיץ לימון, גרידת לימון, חרדל דיז ' ון, פלפל שחור, ומיונז בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את הטונה סחוטה, ערבוב עם מזלג לשבור את הפתיתים.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1
לפרוס ארבע פרוסות לחם. מחלקים את תערובת הטונה באופן שווה על הפרוסות. מעל כל פרוסת לחם עם פרוסות עגבניות וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2
מורחים צד אחד של ארבעת פרוסות הלחם הנותרות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מניחים פרוסות לחם, בצד חמאה למעלה, על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1
מחממים מחבת גדולה, על חום בינוני (או מחבת ברזל יצוק זוג).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הכריכים, בצד חמאה למטה, על המחבת החמה. מורחים בעדינות חמאה על פרוסות הלחם. לבשל במשך כ 3 דקות, או עד השחמה יפה בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ואז להשתמש מרית מתכת להרים את הכריכים בזהירות להפוך אותם לצד השני. מבשלים עוד 3 דקות בערך, עד שהצד השני הוא השחמה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.