ממיס טונה טרגון
הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. אם יש לכם עגבניות, פטרוזיליה שטוחה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ממיס טונה טרגון, ממיסים את הלב טונה מומסת, ו יום ראשון בריא, טעים, סלט טונה אמיתי - לסלט טונה, להמיס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את הבצל הירוק, פטרוזיליה, טרגון, מיץ לימון, גרידת לימון, חרדל דיז ' ון, פלפל שחור, ומיונז בקערה בגודל בינוני.
מוסיף את הטונה סחוטה, ערבוב עם מזלג לשבור את הפתיתים.
לפרוס ארבע פרוסות לחם. מחלקים את תערובת הטונה באופן שווה על הפרוסות. מעל כל פרוסת לחם עם פרוסות עגבניות וגבינה מגוררת.
מורחים צד אחד של ארבעת פרוסות הלחם הנותרות עם חמאה.
מניחים פרוסות לחם, בצד חמאה למעלה, על גבי הגבינה.
מחממים מחבת גדולה, על חום בינוני (או מחבת ברזל יצוק זוג).
מניחים את הכריכים, בצד חמאה למטה, על המחבת החמה. מורחים בעדינות חמאה על פרוסות הלחם. לבשל במשך כ 3 דקות, או עד השחמה יפה בצד אחד.
ואז להשתמש מרית מתכת להרים את הכריכים בזהירות להפוך אותם לצד השני. מבשלים עוד 3 דקות בערך, עד שהצד השני הוא השחמה.