ממיסים בפה שלך עוגיות סוכר קר
עוגיות אייס סוכר מומסות בפה שלך יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא יספק כ 42 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם זיגוג מלכותי, צבעים להדביק צביעת מזון, מפזר מעצבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו עוגיות סוכר מומסות בפה שלך, עוגיות סוכר מומסות בפה שלך של אמא, ו ממיסים בפה עוגיות סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית של מיקסר חשמלי 2 דקות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
הוסף לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל.
רול בצק כדי 1/4 " עובי על משטח מקומח קלות.
חותכים עם חותכי עוגיות דקורטיביים 3".
מניחים 1 " בנפרד על סדינים עוגיות ungreased.
אופים ב 350 במשך 9 דקות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
כפית על 2/3 כוס לבן הדובדבן המלכותי לתוך שקית לקשט מצויד קצה לקשט # 3 (קצה עגול קטן). צינור לבן הדובדבן מתווה עוגיות כדי מתאר בפירוט הרצוי בתוך עוגיות.
מחלקים הדובדבן המלכותי שנותר לתוך קערה נפרדת עבור כל צבע הרצוי; צבע לפי הצורך עם הדבק צבע מאכל. לאט לאט מערבבים רק מספיק מים לתוך כל קערה של זיגוג לעשות "זרימה ב הדובדבן" כי הוא עדיין עבה אבל זורם לתוך משטח חלק לאחר ערבוב. (
להוסיף מים קצת בכל פעם; אם זרימת הדובדבן הוא מימי מדי, זה לא יכול להתייבש כראוי עשוי לרוץ תחת מתווה לאזור צבע אחר.)
למלא שקיות לקשט (ללא טיפים) על חצי מלא של זרימה ב הדובדבן. חותכים את קצה קטן של קונוס. צינור הרצוי צבעים של זיגוג כדי לכסות אזורים בין מתווה הדובדבן המלכותי; להפיץ זיגוג לפינות באזורים קשה להגיע באמצעות פיק עץ, לפי הצורך.
להוסיף flow-in הדובדבן 1 צבע בכל פעם, המאפשר הדובדבן להתייבש לפני שינוי צבעים. הימנע משימוש בציפוי עודף, או שזה יישפך לאזור צבע אחר. אם בועות אוויר נוצרות בציפוי, להשתמש סיכה ישר מעוקר כדי להסיר אותם. לקשט עם סוכריות שונות ומפזר מעצב בעוד הדובדבן הוא עדיין רטוב.