ממרח אבוקדו וצ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל גואקמולי וצ' יפס. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 214 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו שום, צ'יפס טורטייה אפוי, קורטוב של פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו גואקמולי עם שבבי תירס (Guacamole Con Totopos), ממרח אבוקדו וצ'יפס, ו ממרח אבוקדו עם שבבי כמון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים, זרעים וממברנות מן צ 'ילי; קוצצים צ' ילי.
חותכים אבוקדו לאורך לשניים; להסיר את הבור ואת הקליפה.
מניחים אבוקדו בכוס בינונית או קערת פלסטיק; מחית.
מערבבים בצ 'ילי ומרכיבים שנותרו למעט צ' יפס טורטייה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה כדי לערבב טעמים.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.