קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות11
ציון בריאות17
מגזין

ממרח אבוקדו וצ'יפס

ממרח אבוקדו וצ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל גואקמולי וצ' יפס. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 214 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו שום, צ'יפס טורטייה אפוי, קורטוב של פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו גואקמולי עם שבבי תירס (Guacamole Con Totopos), ממרח אבוקדו וצ'יפס, ו ממרח אבוקדו עם שבבי כמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר גבעולים, זרעים וממברנות מן צ 'ילי; קוצצים צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים אבוקדו לאורך לשניים; להסיר את הבור ואת הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
3
מניחים אבוקדו בכוס בינונית או קערת פלסטיק; מחית.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים בצ 'ילי ומרכיבים שנותרו למעט צ' יפס טורטייה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה כדי לערבב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
5
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.