ממרח אבוקדו עבה נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 185 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם פלפל טחון מקף, עגבניות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו עבה, ממרח אבוקדו עבה, ו ממרח אבוקדו עבה.
הוראות
1
בקערה גדולה, אבוקדו מחית גס, מיץ ליים, מלח ופלפל אדום טחון באמצעות בלנדר מאפה או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
אבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שמור 2 כפות עגבניות קצוצות לקישוט. מערבבים עגבניות שנותרו, שום ובצל לתוך תערובת אבוקדו. כף לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.