המתכון בייקון וגואקמולי עגבניות מוכן תוך כ 30 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלס ברוטב adobo, אבוקדו, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ממרח אבוקדו בייקון ועגבניות של ריק ביילס, כריך פסטו ממרח אבוקדו (בייקון, רסק עגבניות) , ו ריבת בייקון וקסדיית גוואקמולי עם ביצה מטוגנת עם ויניגרט ריבת בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לגרוף את הבשר מן האבוקדו לקערה גדולה. מחית עם החלק האחורי של מזלג גדול או מחית תפוחי אדמה לעשות משחה עבה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מיץ לימון ומלח נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מקשטים עם כוסברה נוספת ומגישים מיד, או מניחים גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של ממרח האבוקדו, מקררים עד 2 שעות, ולאחר מכן מקשטים עם כוסברה ומגישים. (לעטוף פלסטיק ישמור על פני השטח של ממרח האבוקדו מלהפוך חום.)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.