ממרח ביצה וגריבן
ביצה ו Gribenes להפיץ עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 51 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בצל, מלח כשר, גבעול סלרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 12%. נסו ביצה ו Gribenes להפיץ, חביתה מושלמת עם ארוגולן וגריבנס, ו כרוב ניצנים קלויים עם Gribenes (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לכסות את הביצים עם 1 אינץ ' / 3 סנטימטרים של מים ולהביא את המים לרתיחה מעל חום גבוה. ברגע שהמים מגיעים לרתיחה מלאה, לכסות את המחבת ולקחת אותו מהחום.
תן לביצים לשבת במחבת המכוסה, את החום, במשך 12 עד 15 דקות, ואז להסיר אותם מהמים. (או, אם יש לך סיר לחץ, קיטור אותם במשך 7 דקות, ואז להירגע; אלה הם תמיד קל יותר לקלף.) להפעיל את הביצים מתחת למים קרים, או להעביר אותם לאמבט קרח, עד שהם מקוררים ביסודיות. לקלף את הביצים.
בינתיים, בסיר קטן נפרד על חום בינוני, לטגן חצי הבצל ב 1 כפית שמאלץ עד שקוף. זה רעיון טוב לתת להם קמצוץ של מלח כמו שאתה עושה את זה, אל תתבייש.
להעביר את הבצל לצלחת ולאפשר להתקרר מעט.
שלב את כל החומרים למעט סלרי ו gribenes ולעשות כל אחד מהדברים הבאים: לשים אותם דרך מטחנת בשר מצויד בינוני או קטן למות; גס לקצוץ אותם במעבד מזון; קוצצים ביד ולסיים על ידי ריסוק כדי עקביות נעימה עם מזלג. ואז לקפל את הסלרי ואת gribenes.
Reprinted with permission from The Book Of Schmaltz: A Love Song to a Forgotten Fat by Michael Ruhlman, © 2012