ממרח גבינה-בירה
ממרח גבינה עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו לקשט: תימין sprig, מלח ופלפל, לחסום גבינת צ'דר חדה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מטבל גבינות בירה / Spread, גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, ו Crockpot משך חזיר + גבינת בירה טוסט גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
היכו יחד 5 החומרים הראשונים במהירות נמוכה עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב. בהדרגה להוסיף בירה, מכות עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה במהירות בינונית גבוהה 1 דקה או עד מעורבב וקרם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי וצינה 2 שעות.
מקשטים, אם תרצה. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בירה Amber Abita. התפשטות זו יכולה להיות קפואה עד 1 חודש; להפשיר לילה במקרר.
מורחים 1 כפית. חמאה רכה באופן שווה על צד 1 של 2 פרוסות לחם.
מניחים פרוסות לחם, צדדים חמאה למטה, על נייר שעווה.
מורחים 1/4 כוס בירה-גבינה
פרוס על צד אחד של פרוסת לחם 1. למעלה עם פרוסת לחם שנותרה, בצד החמאה למעלה. לבשל כריך במחבת nonstick או מחבת על חום בינוני 3 עד 5 דקות בכל צד או עד חום זהוב וגבינה נמס.