קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ממרח גבינה ופסטו

ממרח גבינה ופסטו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו ממרח גבינה ופסטו. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 288 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-27 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם עלי בזיליקום בחוזקה, צנוברים, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-20 דקות. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ממרח גבינת שמנת פסטו, ממרח גבינת פסטו-פלפל וממרח גבינת פסטו בשכבות.

הוראות

1
מערבבים עלי בזיליקום, צנוברים ושום יחד בבלנדר עד לקצוץ אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
6 כפות גבינת רומנו מגורדת6 כפות גבינת רומנו מגורדת
ציוד שתשתמש בו
6 כפות גבינת רומנו מגורדת6 כפות גבינת רומנו מגורדת
2
מוסיפים גבינת פרמזן, גבינת רומנו ושמן זית; מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מקציפים גבינת שמנת וגבינת ברי יחד בקערה עד כמעט חלק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מקציפים שמנת בקערת זכוכית או מתכת עד שנוצרות פסגות רכות. הרם את המקצף או הקצפה ישר למעלה: הקצפת תיצור תלוליות רכות ולא פסגה חדה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מרפדים תבנית של 3 וחצי כוסות בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מורחים 1/4 מתערובת הגבינה לתוך התבנית; למעלה עם 1/3 פסטו בזיליקום. חוזרים על השכבות 2 פעמים נוספות, ומסיימים בתערובת גבינה. מקררים עד להתייצבות, 6 עד 24 שעות. הופכים תבנית על צלחת ומסירים את הניילון.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום פסטובזיליקום פסטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות