ממרח תאנה וזיתים
ממרח תאנה וזיתים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ בלסמי, קורנית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), ממרח תאנה וזיתים, ו טפנד זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תאנים ומים בסיר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך, ונוזל מופחת.
הסר מן החום, ומערבבים את שמן הזית, חומץ בלסמי, רוזמרין, טימין, קאיין.
מוסיפים זיתים ושום ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים, ומקררים במשך 4 שעות או לילה כדי לאפשר טעמים להתמזג.
פתח בלוק גבינת שמנת ומניח על מגש הגשה. טפנד כפית על גבינה, ומפזרים אגוזים.
מגישים עם פרוסות לחם צרפתי או קרקרים.