ממתק-בר פאדג'
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו ממתק פאדג', ממתק פאדג', ו ממתק פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ממתקים במקפיא במשך כ 10 דקות המשרד; פרוסה 1/2 אינץ 'עד 3/4 אינץ' עבה.
קו 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם אלומיניום לסכל amd גריז עם חמאה.
מחממים סוכר, 3/4 כוס חמאה, ואדו חלב בסיר על חום בינוני, תוך ערבוב כדי להמיס חמאה ולהמיס סוכר. מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד מדחום ממתקים מוכנס לתוך אמצע הסירופ קורא 234 מעלות F (110 מעלות C), 3 עד 5 דקות.
מסירים מחום ומערבבים שבבי שוקולד לסירופ עד מומסים וחלקים. מערבבים קרם מרשמלו ותמצית וניל לתערובת כדי להפוך פאדג ' חלק.
מורחים חצי פאדג 'לתוך המנה המוכנה ושכבות את חתיכות ממתק על פאדג'; יוצקים פאדג ' הנותרים על גבי ממתקים.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לריבועים.