קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ממתק-בר פאדג'

ממתק-בר פאדג'
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו ממתק פאדג', ממתק פאדג', ו ממתק פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ממתקים במקפיא במשך כ 10 דקות המשרד; פרוסה 1/2 אינץ 'עד 3/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקממתק
2
קו 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם אלומיניום לסכל amd גריז עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מחממים סוכר, 3/4 כוס חמאה, ואדו חלב בסיר על חום בינוני, תוך ערבוב כדי להמיס חמאה ולהמיס סוכר. מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד מדחום ממתקים מוכנס לתוך אמצע הסירופ קורא 234 מעלות F (110 מעלות C), 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
חמאהחמאה
סירופסירופ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מסירים מחום ומערבבים שבבי שוקולד לסירופ עד מומסים וחלקים. מערבבים קרם מרשמלו ותמצית וניל לתערובת כדי להפוך פאדג ' חלק.
מרכיבים שתצטרך
קרם מרשמלוקרם מרשמלו
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
תמצית ונילתמצית וניל
פאדג'פאדג'
סירופסירופ
5
מורחים חצי פאדג 'לתוך המנה המוכנה ושכבות את חתיכות ממתק על פאדג'; יוצקים פאדג ' הנותרים על גבי ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פאדג'פאדג'
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לריבועים.