ממתק שקדים חמאה I
ממתק שקדים חמאה אני נטול גלוטן, ו מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים מרוסקים, סוכר חום, שבבי שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו סוכריות שקדים, מצה Buttercrunch, ו נמוך פחמימות שקדים ג'וי ממתק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C). גריז 14 x 18 גיליון עוגיות אינץ'.
מפזרים חבילה אחת של שבבי שוקולד על מחבת מוכנה.
מניחים בתנור חם עד שבבי להמיס, על 5 דקות.
הסר מהתנור, ולהפיץ שוקולד נמס על החלק התחתון של מחבת; להפריש.
בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב חמאה וסוכר חום. ערבוב כל הזמן, חום 300 עד 310 מעלות F (149 עד 154 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר חוטים קשים, שבירים. מיד להסיר מהחום. מערבבים 3/4 שקדים חתוכים כוס ויוצקים על מחבת עם שוקולד נמס; להפיץ תערובת שווה.
מפזרים את החבילה שנותרה של שבבי שוקולד על שכבת השקדים. החום משכבת השקדים ימיס את שבבי השוקולד; יפזר שוקולד מומס באופן שווה.
מפזרים 1/4 הנותרים שקדים כוס על שוקולד.
חותכים לריבועים, או מאפשרים להקשיח בגיליון מוצק לשבור אותו כמו שביר. מגניב לחלוטין לפני הסרת מחבת.