קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני

מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "זרעי דלעת", "סוכר חום" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני, מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני, ו יוגורט יווני עם גרנולה מלוחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את שמן קנולה, סירופ אגבה, דבש, קינמון, סוכר חום ותמצית וניל בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
כָּתֵףכָּתֵף
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את שיבולת השועל, שקדים, גרעיני חמניות, זרעי דלעת, זרעי פשתן, נבט חיטה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
זרעי פשתןזרעי פשתן
נבט חיטהנבט חיטה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים, מוודאים שהכל מצופה באופן שווה.
5
מורחים את התערובת באופן שווה על גיליון האפייה מוכן; אופים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את הגרנולה מהתנור ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן לשבור לגושים בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לזרוק עם מנגו מיובש בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו יבשמנגו יבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים עם היוגורט. לאחסן שאריות גרנולה במיכל אטום במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
9
צילום: אנדרו מקאול