מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "זרעי דלעת", "סוכר חום" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני, מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני, ו יוגורט יווני עם גרנולה מלוחה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון.
מערבבים את שמן קנולה, סירופ אגבה, דבש, קינמון, סוכר חום ותמצית וניל בקערה קטנה עד חלקה.
מערבבים את שיבולת השועל, שקדים, גרעיני חמניות, זרעי דלעת, זרעי פשתן, נבט חיטה ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים, מוודאים שהכל מצופה באופן שווה.
מורחים את התערובת באופן שווה על גיליון האפייה מוכן; אופים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, 25 עד 30 דקות.
הסר את הגרנולה מהתנור ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן לשבור לגושים בעוד עדיין חם.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לזרוק עם מנגו מיובש בקערה.
מגישים עם היוגורט. לאחסן שאריות גרנולה במיכל אטום במקום קריר.