קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני

מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "זרעי דלעת", "סוכר חום" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני, מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני, ו יוגורט יווני עם גרנולה מלוחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את שמן קנולה, סירופ אגבה, דבש, קינמון, סוכר חום ותמצית וניל בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את שיבולת השועל, שקדים, גרעיני חמניות, זרעי דלעת, זרעי פשתן, נבט חיטה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
זרעי פשתןזרעי פשתן
נבט חיטהנבט חיטה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים, מוודאים שהכל מצופה באופן שווה.
5
מורחים את התערובת באופן שווה על גיליון האפייה מוכן; אופים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את הגרנולה מהתנור ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן לשבור לגושים בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לזרוק עם מנגו מיובש בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו יבשמנגו יבש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מגישים עם היוגורט. לאחסן שאריות גרנולה במיכל אטום במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
9
צילום: אנדרו מקאול