מנגו-בזיליקום ואקרין
Mango-בזיליקום Vacherin עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 627 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גלידת vanillan, מנגו ועלי בזיליקום, סוכר של ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: מנגו-בזיליקום Vacherin, Vacherin, ו Vacherin עם קצפת פירות יער מעורבים.
הוראות
באמצעות מספריים, לחתוך את הקרטונים מן סורבה מנגו.
להניח את סורבה על צידו לחתוך כל ליטר לתוך 4 סיבובים. מסדרים את פרוסות סורבה על צלחת מרופדת בניילון נצמד להקפיא עד המשרד.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ולהביא את התערובת לרתיחה.
מוסיף את עלי הבזיליקום ואת blanch רק עד נבול, על 30 שניות.
תן מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר את התערובת לבלנדר ו מחית עד חלקה.
תן למחית להתקרר. בקערה בינונית, מערבבים את ריחן הבזיליקום לתוך גלידת הוניל; משאירים פסים גלויים בגלידה. להקפיא את גלידת בזיליקום עד חברה.
מסדרים מדפים בחלק העליון, האמצעי והתחתון של התנור וקו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא את החלבונים ביצה סוכר ' ממתקים עד חלקה. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומקציפים עד חם, על 5 דקות.
הסר מהחום והכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לנצח את גרידת הסיד.
כפית את מרנג הסיד לתוך שקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ 'ונשיקות צינור 1/2 אינץ' על סדיני האפייה מוכנים, על 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים כ 1 1/4 שעות, עד מרנג סיד הם המשרד ויבש; להעביר את המחבתות בין המדפים 3 פעמים אפילו לאפייה. כבה את התנור, prop הדלת פתוחה ולתת מרנג מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עם הסוכר עד פסגות רכות טופס. הכה את גרידת סיד מגוררת לתוך קצפת.
מסדרים את פרוסות סורבה המנגו הקפואות בתחתית קערות רדודות או על צלחות קינוח. למעלה עם סקופים של גלידת בזיליקום. למעלה עם כמה מנשיקות לימון מוקצפת לימון.
מקשטים עם מנגו קצוץ, עלי בזיליקום ונשיקות מרנג לימון יותר.