גשו לסופר וקנו מנגו, שמן canolan, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בננה קפה עוגה W / מקדמיה-Streusel קוקוס, עוגת זנגביל ליים טרופית מקדמיה, ו שוקולד לבן - חטיפי ג'ינג'ר אגוז מקדמיה.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים עד 177°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפייה מתכת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. מנגו פירה גס במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
מנגו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מקציף
קערה
3
להעביר 1 מחית מנגו כוס לקערה גדולה (להזמין כל מחית הנותרים לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגו
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים חלב חמאה, שמן, וביצים כדי מחית; לטאטא עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
6
להעביר חצי הבלילה (כ 2 כוסות) למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מפזרים חצי streusel מעל. כפית נותרת הבלילה מעל, חלקה באופן שווה עם מרית, ואז מפזרים עם streusel שנותר.
ציוד שתשתמש בו
מרית
8
אופים לחם עד האביב לגעת ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
חותכים לחם ל 9 ריבועים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
1
חלב חמאה וסודה לשתייה עוזרים לתת ללחם הזנגביל מרקם עדין.