קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

מנגו הפוך עוגה

מנגו הפוך עוגה
בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 16%. נסו עוגת מנגו הפוכה, מנגו הפוך עוגה, ו מנגו מתובל הפוך עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 פ. משמנים תבנית אפייה בגודל 10 על 10 אינץ'. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת העוגה, ביצים, ושמן, יחד עם כמות המים הנקראים על ידי הוראות החבילה. לנצח עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
יוצקים את החמאה לתחתית המחבת מוכנה ומפזרים באופן שווה עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מורחים את המנגואים באופן שווה על הסוכר, ואז לשפוך את הבלילה על המנגואים.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
4
מניחים בתנור ואופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
בואו מגניב 15 דקות. Unmold על צלחת הגשה עם שפה (כדי להכיל את המיצים).