מנגו לאסי פרוזן יוגורט
מנגו לאסי פרוזן יוגורט יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 655 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-776 היו אומרים שהוא פגע במקום. לך לחנות ותביא מיץ ליים, יוגורט מלא שומן, גרידת ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח יקר למדי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו מנגו Kesar לאסי - איך לעשות מנגו זעפרן לאסי - פנג'אבי לאסי s, לאסי קפוא בטעם רום-מנגו, ו Limeade Lassi פרוזן יוגורט פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מנגו Purée בבלנדר או מעבד מזון על גבוה במשך 30 שניות עד חלקה. מסננים ומודדים את 1 1/2 כוסות של פירה; שארית מילואים לשימוש אחר.
בקערה בינונית, לטאטא פירה מנגו, יוגורט, סוכר, גרידת ליים עד בשילוב טוב והסוכר לא מרגיש מחוספס יותר.
מוסיפים מיץ ליים ב 1/2 תוספת כפית ומלח כשר ב 1/4 תוספת כפית, טעימות לעתים קרובות.
תערובת צריכה להיות קצת טארט עם רמז של מליחות.
אם מנגו התחיל בטמפרטורת החדר, תערובת צינה במקרר במשך 1 שעה עד קר. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר יוגורט קפוא מיכל אטום וצינה במקפיא לפחות 3 עד 4 שעות לפני ההגשה.