קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מנגו-ליים קרח

מנגו-ליים קרח
מנגו ליים קרח דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 138 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . אם יש לכם סוכר, מנגו, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 24%. נסו מנגו ליים קרח (nieve De Mango Con Limon), עוגת מנגו קי ליים, ו מנגו ליים קרח (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה (החומרים ייתכן שיהיה צורך לעבד ב 2 קבוצות).
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לחץ על תערובת מנגו דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה מרובע 8 אינץ'; לכסות להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מניחים תערובת במעבד מזון, ומעבדים עד ברד. להקפיא במשך 3 שעות. לרכך מעט במקרר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח