מנגו עוף, שעועית & אורז לאפות יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. לך לחנות ותביא בצלים אביביים, מנגו, שעועית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: שעועית שחורה וסלט אורז מנגו, אורז ושעועית אופים, ו אורז ושעועית מקסיקנית אופים.
הוראות
1
שים את בצל האביב, ג ' ינג 'ר, שום, צ' ילי, גבעולי כוסברה, טימין, גרידת ליים ומיץ, allspice ושמן במעבד מזון, ואז להתמזג עם משחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים מעל מקלות עוף ולהשאיר למרינדה לפחות 1 שעה, או רצוי עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
להטות את האורז ושעועית לתוך פח צלייה גדולה עם צדדים עמוקים.
תוציא את המגש מהתנור ותסיר את נייר הכסף. הגדל את הטמפרטורה למאוורר/גז 200c / 220C
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
9
כפית צ ' אטני מנגו מעל מקלות התופים ולחזור לתנור, נחשף, במשך 35-40 דקות, כדי לחמם את חתיכות העוף ולאפשר לאורז לספוג את כל הנוזל. לפני ההגשה, לטפוח את האורז קצת עם מזלג לפזר עם עלי כוסברה.