מנגו עוף, שעועית & אורז לאפות
מנגו עוף, שעועית & אורז לאפות יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. לך לחנות ותביא בצלים אביביים, מנגו, שעועית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: שעועית שחורה וסלט אורז מנגו, אורז ושעועית אופים, ו אורז ושעועית מקסיקנית אופים.
הוראות
שים את בצל האביב, ג ' ינג 'ר, שום, צ' ילי, גבעולי כוסברה, טימין, גרידת ליים ומיץ, allspice ושמן במעבד מזון, ואז להתמזג עם משחה.
יוצקים מעל מקלות עוף ולהשאיר למרינדה לפחות 1 שעה, או רצוי עד 1 יום.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
להטות את האורז ושעועית לתוך פח צלייה גדולה עם צדדים עמוקים.
הסר את העוף מן המרינדה ולהניח בצד.
מערבבים את המניה לתוך המרינדה בקערה ומערבבים היטב.
יוצקים את המניה על האורז ושעועית, ואז לשים את מקלות העוף ואת חתיכות מנגו על גבי. מכסים את המגש בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
תוציא את המגש מהתנור ותסיר את נייר הכסף. הגדל את הטמפרטורה למאוורר/גז 200c / 220C
כפית צ ' אטני מנגו מעל מקלות התופים ולחזור לתנור, נחשף, במשך 35-40 דקות, כדי לחמם את חתיכות העוף ולאפשר לאורז לספוג את כל הנוזל. לפני ההגשה, לטפוח את האורז קצת עם מזלג לפזר עם עלי כוסברה.
מגישים עם פלחי ליים וצ ' אטני מנגו נוסף, אם אתה רוצה.