מנגולד שוויצרי עם שאלוט פריך
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, מנגולד שוויצרי עם שאלוט פריך עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורש חומץ שרי, מנגולד שוויצרי, מלח ופלפל כשר וצלצלי שאלוט. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 63%. מתכונים דומים: מנגולד שוויצרי עם שאלוט, מנגולד שוויצרי מוקפץ עם שאלוט ושקדים, ו עוגות מנגולד שוויצריות פריכות עם תרד מוקרם מסקרפונה.
הוראות
בסיר בינוני מחממים 2 כוסות שמן ל 325 מעלות צלזיוס.
בקערה זורקים את פרוסות השאלוט עם הקמח. בדוק פרוסת שאלוט כדי להבטיח שהשמן מספיק חם מספיק כדי לטגן את השאלוט. מטגנים אותם בקבוצות קטנות עד להזהבה, מוציאים אותם בעזרת כף מחוררת ומסננים אותם על מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים 1 כף שמן. כשהשמן מתחיל לעשן מוסיפים את גבעולי המנגולד השוויצרים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם רכים, 3 עד 5 דקות.
מחממים את יתרת השמן ומקפיצים במהירות את העלים עד שהם "נובלים", 1 עד 2 דקות.
שלב בקערה עם הגבעולים. מערבבים פנימה את שמן הזית וחומץ השרי. למעלה עם שאלוט.