מנגל חזיר מטוגן אורז
חזיר מנגל אורז מטוגן יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 1046 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב, ביצים, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות ג'ינג'ר טריות כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה הוא מדהים. נסו מנגל סיר איטי משך חזיר, אורז מטוגן חזיר, ו אורז מטוגן חזיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
חזיר: בקערה בינונית מוסיפים רוטב סויה וצדפות, ג ' ינג ' ר ושום ושמן שומשום.
מוסיפים חזיר ולתת למרינדה במשך שעה 1 במקרר.
מחממים גריל לבינוני-גבוה, וצולים חזיר משני הצדדים עד לסיום.
מחממים את המרינדה שנותרה ל -165 מעלות פרנהייט ומשתמשים בבשר בזמן הבישול. כשהבשר כמעט מבושל, מזגגים את שני הצדדים ברוטב חמוץ מתוק ומניחים לסיים את הבישול בזמן שהרוטב מתקרמל על הבשר.
מוציאים מהגריל, מניחים לעמוד 10 דקות וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ'.
אורז: בזמן שחזיר עומד, מחממים שמן בווק או במחבת גדולה על אש גבוהה עד שהשמן כמעט מתחיל לעשן.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, כמו גם את כל הירקות למעט שום. מבשלים 3 דקות, או עד שהירקות מבושלים, ואז מוסיפים שום. לפני שחומים שום, מוסיפים אורז ומערבבים במהירות כדי שהאורז לא יידבק לדפנות ווק או מחבת.
לאחר שילוב יסודי של התערובת כולה, שפכו ביצים טרופות על אורז וירקות, וזרקו שוב במהירות עד שכל הביצה מבושלת.
מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצדפות ושמן השומשום.
מערבבים היטב ואז מוסיפים חזיר.
מקשטים בבצל ירוק ושומשום.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הדג הכחול ריזלינג המתוק עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![דג כחול ריזלינג מתוק]()
דג כחול ריזלינג מתוק
זהב חיוור. בושם מפתה של משמש טרי, אפרסקים ואננס בשל. מתיקות פירותית בעלת מבנה גוף מלא וחומציות מרעננת. משלים רכיכות, מולים, מטבח בהשראת אסיה וגבינות עדינות.