מנגל עוף וסלט כרוב
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף ברביקיו במיקרוגל עם סלט כרוב, מחווני עוף בגריל עם ברביקיו - בצלים כרמלי וצ'יפוטלה סלט כרוב, ו SMOKEY BBQ משך כריכי עוף עם סלט כרוב שמנת # SundaySupper # McSkilletSauce.
הוראות
מערבבים את רוטב ברביקיו: לפתוח את שקית מקפיא, ואז כפית בקטשופ, דבש, רוטב צ ' ילי, רוטב סויה, שמן, חומץ ותבלינים. סגור את התיק ו squidge החומרים יחד כדי לערבב אותם.
מוסיפים את העוף: לעשות 2 או 3 חתכים עמוקים בחלק הבשרני של מקלות התיפוף עם סכין חדה (זה עוזר להם לקחת על הרבה טעם מן הרוטב).
שים את העוף בשקית עם הרוטב ועניבה סגורה. תשטוף ידיים. Squidge הכל ביחד שוב כך כל מקלות התיפוף מצופים היטב. להשמיט עבור 1 hr, או במקרר לילה, כדי להשרות.
הכן את הירקות: דק לחתוך את הכרוב על קרש חיתוך נקי עם סכין נקי, חד, ואז לשים אותו בקערת הערבוב. עכשיו להכין את הירקות האחרים, מוסיף אותם לקערה כפי שאתה מסיים להכין אותם. מקלפים את הבצל וקוצצים דק. חותכים דק את מקל הסלרי.
מגררים את התפוח והגזר: קח את התפוח (לשמור אותו שלם עם העור על) ו לגרר עד הליבה. סובב את התפוח רבע סיבוב וגרר שוב. חזור עד שאתה נשאר רק עם הליבה. תיזהר לא לגרר את פרקי האצבעות שלך. פיל, ואז לחתוך את גבעול סוף הגזר. מגררים את הגזר ומוסיפים לקערה.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
הפוך את העוף והרוטב לתוך פח קלייה גדול ומרחב את מקלות התיפוף בנפרד. בזהירות לשים את הפח קלייה בתנור באמצעות כפפות תנור, ולאחר מכן להגדיר את הטיימר במשך 20 דקות. כאשר הזמן הוא למעלה, בזהירות לקחת את העוף מהתנור.
מברשת את העוף עם זיגוג בדיל קלייה, ואז לחזור לתנור במשך 15 דקות יותר.
מערבבים את סלט הכרוב: בעוד העוף מתבשל, מערבבים את הירקות יחד עם ידיים נקיות או כף.
מוסיפים את המיונז, יוגורט וחרדל לירקות, ואז מתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב. כאשר העוף מבושל דרך וזהב, לשרת עם סלט כרוב.