קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות17
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

מנגל עוף וסלט כרוב

מנגל עוף וסלט כרוב
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף ברביקיו במיקרוגל עם סלט כרוב, מחווני עוף בגריל עם ברביקיו - בצלים כרמלי וצ'יפוטלה סלט כרוב, ו SMOKEY BBQ משך כריכי עוף עם סלט כרוב שמנת # SundaySupper # McSkilletSauce.

הוראות

1
מערבבים את רוטב ברביקיו: לפתוח את שקית מקפיא, ואז כפית בקטשופ, דבש, רוטב צ ' ילי, רוטב סויה, שמן, חומץ ותבלינים. סגור את התיק ו squidge החומרים יחד כדי לערבב אותם.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מוסיפים את העוף: לעשות 2 או 3 חתכים עמוקים בחלק הבשרני של מקלות התיפוף עם סכין חדה (זה עוזר להם לקחת על הרבה טעם מן הרוטב).
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
שים את העוף בשקית עם הרוטב ועניבה סגורה. תשטוף ידיים. Squidge הכל ביחד שוב כך כל מקלות התיפוף מצופים היטב. להשמיט עבור 1 hr, או במקרר לילה, כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
הכן את הירקות: דק לחתוך את הכרוב על קרש חיתוך נקי עם סכין נקי, חד, ואז לשים אותו בקערת הערבוב. עכשיו להכין את הירקות האחרים, מוסיף אותם לקערה כפי שאתה מסיים להכין אותם. מקלפים את הבצל וקוצצים דק. חותכים דק את מקל הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מגררים את התפוח והגזר: קח את התפוח (לשמור אותו שלם עם העור על) ו לגרר עד הליבה. סובב את התפוח רבע סיבוב וגרר שוב. חזור עד שאתה נשאר רק עם הליבה. תיזהר לא לגרר את פרקי האצבעות שלך. פיל, ואז לחתוך את גבעול סוף הגזר. מגררים את הגזר ומוסיפים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הפוך את העוף והרוטב לתוך פח קלייה גדול ומרחב את מקלות התיפוף בנפרד. בזהירות לשים את הפח קלייה בתנור באמצעות כפפות תנור, ולאחר מכן להגדיר את הטיימר במשך 20 דקות. כאשר הזמן הוא למעלה, בזהירות לקחת את העוף מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מברשת את העוף עם זיגוג בדיל קלייה, ואז לחזור לתנור במשך 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים את סלט הכרוב: בעוד העוף מתבשל, מערבבים את הירקות יחד עם ידיים נקיות או כף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים את המיונז, יוגורט וחרדל לירקות, ואז מתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב. כאשר העוף מבושל דרך וזהב, לשרת עם סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב