מנדלברוט (ביסקוטי יהודי)
מנדלברוט (ביסקוטי יהודי) דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם ציפורן טחון, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מנדלברוט יהודי מסורתי (לחם מנדל), מנדלברוט של אידה, ו מנדלברוט (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; הכה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
מערבבים קמח ו-7 המרכיבים הבאים( קמח אם כי אגוז מוסקט); מוסיפים בהדרגה לתערובת סוכר, מכים עד מעורבב היטב.
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות. צורה בצק לתוך 2 (12 אינץ ' ארוך) לחמניות.
מניחים לחמניות על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח עד עובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
הסר לחמניות מדף אפייה, ולתת מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל לפרוסות 24 (1/2 אינץ').
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. הפוך את העוגיות ואפה 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו מעט רכות במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
הסר עוגיות מאפייה, ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
טפטוף כל עוגייה עם ציפוי מרמלדה כתום.
מגן דוד מנדלברוט: כדי לבנות את מגן דוד, תצטרך אורכים שונים של ביסקוטי. לשם כך, לחלק את הבצק לתוך 3 חלקים שווים, ואז לעצב כל חלק לתוך מרובע כי הוא 9 אינץ 'בתחתית, 4 אינץ' בחלק העליון, ו 12 אינץ ' בכל צד.
אופים לפי ההוראות בשלב 4 לעיל. החל בתחתית 9 אינץ', לחתוך כל חלק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ואז אופים לפי ההוראות בשלב 5 לעיל. כפור ולתת לעמוד 10 דקות. כדי להרכיב את הכוכב, להתחיל עם 3 חתיכות הארוכות ביותר של ביסקוטי, וליצור משולש, המהווה את הבסיס של הכוכב. המשיכו לערום ביסקוטי, תוך שימוש בחלקים הארוכים ביותר קודם. יהיה לך מספיק ביסקוטי כדי להפוך 1 כוכב גדול עם 6 שכבות.
מגישים ביסקוטי שנותר על מגש.
הערה: הפוך ביסקוטי עד שלושה שבועות קדימה להקפיא.