קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות38
מגזין

מנדרינה-חזיר פסחא מזוגג עם גזר גמדי

מנדרינה-חזיר פסחא מזוגג עם גזר גמדי
גשו לסופר וקנו מים, מקלות קינמון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מקלות הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גזר גמדי מזוגג, גזר גמדי מזוגג, ו לימון זיגוג בייבי גזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שים את החזיר במחבת צלייה גדולה, בצד השמן למעלה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את החזיר עם חתכים על העור, על 2 אינץ ' זה מזה 1/2 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
סכיןסכין
4
חותכים באלכסון את החתכים כדי ליצור תבנית יהלום; מתבלים את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל. קוצצים על 8 של עלי מרווה ולשים אותו בקערה; לערבב עם השמן כדי להפוך את הדבק. לשפשף את מרווה שמן על כל החזיר, כדי להיות בטוח כדי לקבל את הטעם לתוך כל החריצים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרווהמרווה
בשרבשר
חםחם
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אופים את החזיר במשך 2 שעות. עכשיו יש הרבה זמן לדפוק את זיגוג מנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים סיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את חתיכות חמאה, מנדרינות, מיץ מנדרינה, סוכר חום, מים ותבלינים. לאט לבשל את הנוזל עד זיגוג syrupy; זה צריך לקחת בערך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
סוכר חוםסוכר חום
מנדרינהמנדרינה
חמאהחמאה
תבליניםתבלינים
זיגוגזיגוג
מיםמים
3
לאחר חזיר כבר הולך במשך כמה שעות, לשפוך את זיגוג מנדרינה על כל זה, עם חתיכות של פירות וכל. לפזר את עלי המרווה הנותרים על גבי ולתקוע את החזיר בחזרה בתנור ולהמשיך לבשל במשך 11/2 שעות, צוף עם המיצים כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
מנדרינהמנדרינה
פירותפירות
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
פזר את הגזרים סביב החזיר והמעיל בזיגוג מנדרינה. תוקעים את החזיר שוב בתנור ומבשלים 30 דקות אחרונות, עד שהגזר רך, הנקניק כהה ופריך, וכל הדבר מנצנץ בזיגוג מתוק.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
גזרגזר
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים את החזיר על קרש חיתוך לנוח לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מגישים את זיגוג גזר מנדרינה בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
גזרגזר
זיגוגזיגוג